Facaderenovering udført af professionelt murerfirma

​Er din facade slidt og trænger til at blive piftet op? Så kan du med fordel søge professionel hjælp hos Stjernbyg ApS. Vi er et professionelt murerfirma, som har mere end 17 års erfaring inden for facaderenovering, og derfor kan vi løse enhver opgave. Vi servicerer primært kunder fra Hillerød, Allerød, Farum og Nordsjælland, men dækker også resten af hovedstadsområdet.

Der er flere gode grunde til at få foretaget en renovering af facade, hvis den trænger. Hvis der er tale om en erhvervsbygning, er det med til at danne kundernes førstehåndsindtryk, og derfor bør du byde dem velkommen med en flot og velholdt facade. Det samme gør sig gældende i dit private hjem, hvor dine gæsters førsteindtryk bliver dannet allerede fra husets facade. Derudover kan en facaderenovering ofte være med til at øge boligens værdi.​

Hvad koster facaderenovering?

Den nøjagtige pris på facaderenovering afhænger af flere forskellige elementer. Det kommer blandt andet an på opgavens type og samlede omfang. Vi kan tilbyde både pudsning af facade, vandskuring af hus og mange andre løsninger. Uanset hvad du ønsker, så garanterer vi konkurrencedygtige priser hver gang.

Vi er en professionel murer med flair for detaljen, hvilket er din garanti for et veludført resultat, hvor æstetikken er i top hver gang. Vi går desuden meget op i at levere en høj kvalitet, som imødekommer den pågældende kundes individuelle ønsker og behov.

Kontakt os for at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad dine muligheder er for at få foretage en facaderenovering, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon: 25 71 12 21 eller på mail: kevin@k-stjernbyg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vælg Stjernbyg ApS

​​✔️ Klarer selv murer og VVS arbejdet

✔️ Tager sig meget af totalentreprise

✔️ 17 års erfaring

✔️ Dækker hele hovedstadsområdet

✔️ Leverer kvalitetssikret murerarbejde for dig og dit byggeprojekt

Stjernbyg ApS

​CVR: 40857125