Microcement er stilrent og meget anvendeligt

Drømmer du om at give dit hjem et stilrent og råt look? Så kan du med fordel anvende microcement i din indretning. Lige her hos Stjernbyg ApS har vi stor erfaring med materialet, og derfor kan vi tilbyde mange forskellige løsninger. Vi kommer typisk i områderne i og omkring Hillerød, Allerød, Farum samt resten af Nordsjælland, men vi dækker hele hovedstadsområdet.

Sidder du og tænker; hvad er microcement? Så får du svaret lige her. Microcement er et materiale, som er blevet meget populært i løbet af de seneste par år, hvilket ikke er uden grund. Materialet kan nemlig anvendes på mange former for eksisterende overflader, hvor det skaber et unikt og stilfuldt look. Du kan blandt andet bruge det på vægge, gulve og bordplader.

Hvad koster microcement?

Den eksakte pris på microcement afhænger af, hvor meget der skal bruges samt hvilken type opgave der er tale om. Typisk er det dog en forholdsvis billig løsning, hvis du ønsker at foretage ændringer i dit hjem. Her hos os er du desuden garanteret fordelagtige og konkurrencedygtige priser hver gang.

Vi er en stolt forhandler af materialet, da det kan anvendes ved et hav af forskellige opgaver. Microcement er blandt andet vådrumsgodkendt, hvilket gør det anvendeligt i badet på dit badeværelse.

Vi hjælper dig gerne med at finde ud af, hvordan du kan pifte din bolig op ved hjælp af denne smarte type af cement.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af løsninger hos dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon: 25 71 12 21 eller på mail: kevin@k-stjernbyg.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vælg Stjernbyg ApS

​​✔️ Klarer selv murer og VVS arbejdet

✔️ Tager sig meget af totalentreprise

✔️ 17 års erfaring

✔️ Dækker hele hovedstadsområdet

✔️ Leverer kvalitetssikret murerarbejde for dig og dit byggeprojekt

Stjernbyg ApS

​CVR: 40857125