Renovering af badeværelse efter dine behov

​Trænger dit badeværelse til en kærlig hånd? Uanset om det helt skal udskiftes eller blot renoveres, så står vi hos Stjernbyg ApS klar med professionel hjælp. Vi har mange års erfaring inden for renovering af badeværelse, og du kan derfor trygt lade os være din fremtidige samarbejdspartner. Vi står primært til rådighed i Hillerød, Allerød, Farum og resten af Nordsjælland, men dækker hele hovedstadsområdet.

Vi er et professionelt murerfirma med mere end 17 års erfaring inden for renovering af badeværelse. Derfor kan vi varetage enhver opgave, uanset om den er stor eller lille. Vores vigtigste mission er at lave et badeværelse, som lever op til alle dine ønsker og behov, og derfor sørger vi altid for at have en god dialog med hver enkelt kunde. 

Hvad koster renovering af badeværelse?

Det er svært at give et konkret svar på, hvad renovering af badeværelse koster, idet vores priser afhænger af flere forskellige faktorer. Det samme gør sig gældende ved spørgsmål såsom: hvad koster et nyt badeværelse? Det afhænger blandt andet af opgavens type samt materialevalg.

Uanset om du skal have lavet et nyt bad eller en mindre badeværelsesrenovering, så kan du altid være sikker på, at vi giver dig en så billig pris som muligt. Hos os er du derudover sikret en samarbejdspartner med flair for detaljen, hvilket betyder, at du altid er sikret veludførte resultater af høj kvalitet.

Kontakt os for at høre nærmere

Skal vi stå for renovering af badeværelse hos dig? Så er du meget velkommen til at kontakte os med det samme. Vi rådgiver dig gerne til de bedste løsninger afhængig af lige netop dine behov og dit budget.

Kontakt os på telefon: 25 71 12 21 eller på mail: kevin@k-stjernbyg.dk, så vender vi tilbage med flere informationer hurtigst muligt. 

Vælg Stjernbyg ApS

​​✔️ Klarer selv murer og VVS arbejdet

✔️ Tager sig meget af totalentreprise

✔️ 17 års erfaring

✔️ Dækker hele hovedstadsområdet

✔️ Leverer kvalitetssikret murerarbejde for dig og dit byggeprojekt

Stjernbyg ApS

​CVR: 40857125