VVS-installatør med mange års erfaring på området

Er du på udkig efter et professionelt VVS-firma, som kan varetage en opgave for dig? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Lige her hos Stjernebyg ApS finder du en dygtig og autoriseret VVS-installatør, som med glæde hjælper dig. Vi servicerer kunder fra både Hillerød, Allerød, Farum, Nordsjælland og hele hovedstadsområdet.

Vi er et kompetent VVS-firma med mere end 17 års erfaring i branchen. Gennem årene har vi udført mange forskellige former for VVS-arbejde, og derfor er der ingen opgave, som hverken er for stor eller for lille for os. 

Vi løser med andre ord det hele, og du bør derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

Hvad koster en VVS-mand?

Den nøjagtige pris på en VVS-mand afhænger af, hvad det er for en form for VVS-service vi skal udføre. Vores priser varierer på baggrund af opgavens type, omgang og materialevalg. Uanset hvad du skal have hjælp til, kan du dog forvente konkurrencedygtige priser, når du samarbejder med vores VVS-installatør.

Vi foretager enhver VVS-installation med flair for detaljen og med fokus på at levere høj kvalitet. Vi sætter altid kundens individuelle ønsker og behov i centrum for arbejdet, så vi kan sikre høj tilfredsstillelse. Du kan altid søge kompetent vejledning her hos os, uanset hvilken form for VVS-opgave der er tale om.

Kontakt vores VVS-installatør for et godt tilbud

Skal vores VVS-installatør sammensætte et godt tilbud til dig, så kontakt os gerne med det samme. Vi står klar til at løse din opgave professionelt og til den aftalte tid.

Kontakt os på telefon: 25 71 12 21 eller skriv en mail til: kevin@k-stjernbyg.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Vælg Stjernbyg ApS

​​✔️ Klarer selv murer og VVS arbejdet

✔️ Tager sig meget af totalentreprise

✔️ 17 års erfaring

✔️ Dækker hele hovedstadsområdet

✔️ Leverer kvalitetssikret murerarbejde for dig og dit byggeprojekt

Stjernbyg ApS

​CVR: 40857125